Invito korting

Als je gaat shoppen bij Invito moet je niet vergeten deze kortingscode te gebruiken, daar bespaar je flink geld mee.

donderdag 4 april 2013

Over Invito

Invito is een bekende winkel, met verschillende winkels door heel Nederland. In totaal gaat het om 46 winkels. Je kunt een bezoekje brengen aan een winkel bij jou in de buurt, maar je kunt ook via internet je schoenen kopen. Invito is een winkel die gericht is op schoenen en accessoires. Zowel dames als heren kunnen er terecht voor prachtige en stijlvolle schoenen en accessoires.

Schoenen

Invito heeft een ruim aanbod aan schoenen voor zowel heren als dames. Je kunt er zeer stijlvolle schoenen kopen. Daarnaast zijn er schoenen voor allerlei verschillende gelegenheden. Voor dames hebben ze enkellaarsjes, pumps, boots, sneakers, ballerina’s en sandalen. Voor mannen met een gevoel voor stijl hebben ze een ruim aanbod in sneakers, boots, sneakers, slippers en instappers.

Accessoires

Naast de schoenen heeft Invito ook een ruim assortiment aan accessoires. Voor de perfecte finishing touch voor je outfit, ben je bij Invito helemaal goed. Je kunt namelijk bij je schoenen bijvoorbeeld een bijpassende tas kopen. Naast tassen heeft Invito ook: portemonnees, riemen, sieraden, sjaals en hoedjes in het assortiment.

Online webshop 

Invito zit verspreid door heel Nederland en is dus makkelijk te bezoeken. Als je snel even iets nodig hebt, kun je ervoor kiezen om je aankopen te doen via de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om iets klaar te laten leggen in de winkel, zodat je zeker weet dat het er nog is. Kies je ervoor om het thuis te laten bezorgen, dan duurt het ongeveer twee dagen. Voor de bezorging betaal je een bedrag van €1,95,-. En daarnaast kun je vaak gebruik maken van een kortingscode, via de kortingscode Invito 2013 bespaar je soms een hoop geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten